Logo extranieuwsleerdam.nl


Feestelijke opening nieuwe, energiezuinige ALDI

LEERDAM - De nieuwe Aldi-vestiging aan het Europaplein in Leerdam wordt op woensdag 16 augustus om 8.30 uur feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Paulus Kapteijns, samen met wethouder Teus Meijdam.

Het is niet zomaar een opening. Het assortiment is verrassend en vernieuwend. Daarnaast gaat het om een energiezuinig filiaal. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten, zoals vlees, vis, groente en fruit. Een heerlijke en geurige binnenkomer is het vers afgebakken brood. De vele 'best geteste' producten geven aan dat, naast de voordeligste prijs, ook goede kwaliteit bij Aldi hoog in het vaandel staat.

Dringen

De verwachting is dat het op de openingsochtend dringen wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal 10 euro een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Door een kaart open te krassen, wordt de prijs zichtbaar. De prijzen variëren van bijvoorbeeld een tablet tot tegoedbonnen ter waarde van 250 euro. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt - een gratis Aldi-tas.

Verrassing

Een verheugde filiaalleider Paulus Kapteijns vertelt: "Wij kunnen niet wachten om te beginnen in dit nieuwe filiaal. Het heeft een prettige sfeer, een mooie uitstraling en we zijn zelf heel blij met het uitgebreide versassortiment. Ik denk dat iedereen aangenaam verrast wordt met name door onze heerlijke warme broodjes, onze verse groenten en fruit. Daarnaast hebben we natuurlijk mooie kwalitatief hoogwaardige producten voor een lage prijs. We maken dit filiaal samen met onze klanten tot een groot succes. Iedereen is van harte welkom."

Het nieuwe pand is een energiezuinig gebouw. De milieubelasting is, ten opzichte van de oude situatie, vele malen verbeterd. Zo is er geen gasaansluiting meer om bij te verwarmen, maar wordt de warmte die vrijkomt bij het koelen van de installaties via plafond-heaters de winkel in geblazen. Daarnaast wordt voor de koeling het natuurlijk koudemiddel CO2 gebruikt in plaats van schadelijke koudemiddelen. Ook is alle verlichting LED-verlichting en wordt papier en folie 100 procent gerecycled.

Foodtruck

Om een extra lekkere impuls te geven aan de feestelijke opening, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke gerechtjes aangeboden. Klanten kunnen kennismaken met lekkere recepten, vers klaargemaakt met de producten van Aldi. In de week na de opening zijn er diverse proeverijen voor de klanten in de winkel. 

Parkeeruimte

Het nieuwe filiaal aan het Europaplein 36 beschikt over zo'n 150 gratis parkeerplaatsen.

De openingstijden zijn: maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur.

Zie ook www.aldiopent.nl/leerdam

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox