Logo extranieuwsleerdam.nl


De heer T. Keskin (links) won de hoofdprijs van 250 euro aan waardebonnen.
De heer T. Keskin (links) won de hoofdprijs van 250 euro aan waardebonnen.

Opening verbouwde Aldi: 400 klanten krassen prijs

LEERDAM - Al ruim voor half negen stond gisterochtend (woensdag) een behoorlijk lange rij verwachtingsvolle klanten voor de officiële opening van de verbouwde Aldi in Leerdam. Wethouder Teus Meijdam, tevens een trouwe Aldi-klant, heette iedereen van harte welkom en feliciteerde het Aldi-team met de nieuwbouw. "Het heeft even geduurd voordat het zo ver was, maar de hobbels hebben we samen met Aldi overwonnen. En ik kan u zeggen dat ik binnen al een kijkje heb genomen en het is een geweldige winkel!"

Met het doorknippen van het lint met een gigantische schaar opende hij de winkel, samen met filiaalleider Paulus Kapteijn. De klanten stroomden vervolgens nieuwsgierig naar binnen en werden direct bij de ingang verrast met lekkere, verse broodjes. Dit leidde meteen tot veel positieve reacties.

Binnen de kortste keren krasten 400 klanten een prijs weg: van een bosje rozen, lekkere bonbons en tablets tot tegoedbonnen. De heer T. Keskin won de hoofdprijs van 250 euro aan waardebonnen. "Ik zag de prijs op het kraslot en werd gewoon gek", aldus Keskin, achterbuurman van de Aldi. "Zo'n mooi bedrag. Ik ben natuurlijk hartstikke blij!"

Positief overdonderd

Ook de rest van de dag bleef het een drukte van belang aan het Europaplein. Klanten waren positief overdonderd door de nieuwe opzet van de winkel. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak.

"Wat een mensenmassa! Zo'n menigte had ik het echt niet verwacht. We hebben echt veel klanten blij kunnen maken. Heel erg leuk dat ik zoveel positieve reacties heb gehoord. Ik kijk ernaar uit om met dit team in dit nieuwe filiaal te mogen werken", aldus een trotse filiaalleider Paulus Kapteijns.

Proeven

De Foodtruck die voor de deur stond was eveneens een groot succes. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte gerechtjes van Aldi-producten geproefd worden. Deze lekkernijen werden ook uitgedeeld aan de mensen die in de rij te wachten stonden voor de opening. In de week na de opening zijn er nog diverse proeverijen voor de klanten in de winkel.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox