Een 'banner' van de talkshow Editie Leerdam rolt uit de pinautomaat van de Rabobank. Foto: Martin van 't Hart
Een 'banner' van de talkshow Editie Leerdam rolt uit de pinautomaat van de Rabobank. Foto: Martin van 't Hart

Nominatie Millennium Project 2017 in GO

LEERDAM - De redactie van local talkshow Editie Leerdam heeft Team 2015 uitgenodigd om  de nominatie voor het millennium project 2017 bekend te maken. Het publiek heeft inbreng. Juryvoorzitter is wethouder Cees Taal. Voorts is er een 'mystery guest'.

Thijs van der Linden komt vertellen welke concrete invloed de Jongerenraad Leerdam in de plaatselijke politiek wil bereiken. Hein Derksen van Stichting Blues '89 informeert over het eerste grote Bluesfestival in Het Dak sinds vijf jaar; de opbrengst uit de entreegelden gaat naar het Leerdamse Dierenasiel. Team 2015 kiest ter plaatse uit drie nominaties voor goede doelen, die middels zogenoemde 'pitches' nader worden toegelicht.

Van Hemel en Hel

De muziek wordt verzorgd door het veelzijdige Gorcumse duo Van Hemel en Hel, bestaande uit Johan van Drunen en Helga Buitelaar, met zang en allerlei instrumenten. Vaste items zijn de krantenkoppen en de Leerdamse kennisquiz. Een 'mystery guest' schuift aan tafel en wordt bestookt met vragen, ook vanuit het publiek.

Meediscussiëren

Editie Leerdam vindt plaats op vrijdag 2 februari vanaf 21.00 uur in het theater van Stadspodium GO. De foyer is vanaf 20.30 uur open en de entree is gratis. Iedereen is welkom en meediscussiëren evenzo.

Meer berichten
Shopbox