De Fairtrade Ontbijtbox.
De Fairtrade Ontbijtbox.

513 Heukelummers winnen Fairtrade Ontbijtbox

HEUKELUM - Goed nieuws voor 513 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met wijkcode 4161 in Heukelum. Zij hebben in de decembertrekking een Fairtrade Ontbijtbox gewonnen met daarin een selectie van eerlijke en duurzame ontbijtproducten. De Postcode Loterij ondersteunt de missie van Stichting Max Havelaar, de organisatie achter het Fairtrade keurmerk. Net als Max Havelaar, wil de Postcode Loterij bijdragen aan een groene en rechtvaardige wereld. Vanaf zaterdag 10 februari kunnen de winnaars hun prijs gedurende twee weken afhalen in de buurt.
>
De ontbijtbox bevat een selectie van producten met het Fairtrade keurmerk. Dit betekent dat deze producten onder goede omstandigheden zijn gemaakt en voor een eerlijke prijs zijn gekocht bij boerenorganisaties en plantages. Op die manier kunnen boeren en arbeiders zelf werken aan een betere toekomst.

Prijs afhalen
De winnaars krijgen een cadeaubon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs kunnen afhalen. Dit kan van zaterdag 10 februari tot en met zondag 25 februari bij Coop Van der Vliet.

 

Meer berichten
Shopbox