De Krekel en de Mier is een beeldende voorstelling. Eigen foto
De Krekel en de Mier is een beeldende voorstelling. Eigen foto

'De Krekel en de Mier' met Peter Faber in GO

LEERDAM - Vol passie en energie verleidt Peter Faber zijn luisteraar om zich over te geven aan de werkelijkheid van het verhaal. Hij kruipt in de huid van mens en dier, brengt hen tot leven en staat letterlijk midden in zijn verhaal. De Krekel en de Mier. Naar de beroemde fabel van Jean de la Fontaine, is op zondag 18 februari om 11.00 uur te zien in Stadspodium GO. De familievoorstelling is geschikt voor mensen van 6 jaar en ouder.

Avond na avond zingt heer Krekel het hoogste lied op de heuvel in het bos. Iedereen vindt het prachtig en avond na avond komen ze luisteren. Alleen vrouw Mier komt nooit bij heer Krekel. Zij heeft het druk, veel te druk. Schoonmaken, wassen, voedsel verzamelen, iets waar heer Krekel geen moment mee bezig is.

Zo gaat de zomer voorbij en maakt plaats voor herfst en winter. Heer Krekel heeft honger en hij heeft het koud. Wanneer hij bij het huis van vrouw Mier een heerlijke geur opsnuift vraagt hij haar hulp, maar tevergeefs. Heer Krekel heeft er toch zelf voor gekozen om de hele zomer muziek te maken! Dan moet hij nu de gevolgen maar ragen! Heer Krekel worstelt zich door de barre winter en bij de eerste lentestralen trekt hij de wijde wereld in. Hij wordt een gevierd popster, maar als hij hoort dat zijn vrienden van de heuvel ……

Waarde van vriendschap

De Krekel en de Mier; een beeldende voorstelling over de waarde van vriendschap en het maken van persoonlijke keuzes.

Entree: 7,50 euro. Reserveren: Reserveringsknop, reserveren@go-leerdam.nl, of kaarten aan de zaal

Meer berichten
Shopbox