Anneke Meerkerk en Jeannine van Zante. Foto: Rivas
Anneke Meerkerk en Jeannine van Zante. Foto: Rivas

Bijeenkomst voor prostaatkankerpatiënten

LEERDAM - De polikliniek urologie van het Beatrixziekenhuis organiseert, in samenwerking met de Prostaatkankerstichting, op vrijdag 6 april een bijeenkomst voor mannen die prostaatkanker hebben (gehad). Partners of andere familieleden zijn ook van harte welkom.

De bijeenkomst biedt de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met lotgenoten. Anneke Meerkerk, verpleegkundig specialist urologie, geeft tijdens de bijeenkomst een presentatie over intimiteit en seksualiteit na een behandeling aan prostaatkanker. Ook Jeannine van Zante, oncologieverpleegkundige, is aanwezig. Anneke en Jeannine werken beiden op de polikliniek urologie van het Beatrixziekenhuis. Uiteraard is er ruim voldoende gelegenheid om hen vragen te stellen. Namens de prostaatkankerstichting zal de heer Mol aanwezig zijn.

Aanmelden gratis bijeenkomst

De bijeenkomst is gratis en vindt plaats op vrijdag 6 april van 9.30 uur tot 11.30 uur in de Lingepolikliniek van het Beatrixziekenhuis, aan het Lingesteynplantsoen 3 in Leerdam. Aanmelden kan telefonisch via (0183) 64 42 65 of via een mail aan Uro-onco@rivas.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie over oncologische zorg in het Beatrixziekenhuis kunt u kijken op www.beatrixziekenhuis.nl of bellen met Rivas Zorglijn 0900-8440.

Meer berichten
Shopbox