Wethouder Teus Meijdam reikte het label uit aan de jongste én de oudste leerling. Eigen foto
Wethouder Teus Meijdam reikte het label uit aan de jongste én de oudste leerling. Eigen foto (Foto: eigen foto)

Verkeersveiligheidslabel voor CBS Juliana

LEERDAM - CBS Juliana aan de Koningin Emmalaan ontving maandag opnieuw het verkeersveiligheidslabel School op Seef.  Dit reikte verkeerswethouder Teus Meijdam aan de jongste en oudste leerling uit. De school kreeg het label voor de tweede keer uitgereikt. Het is de twaalfde basisschool in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden die het label voor de tweede keer heeft gehaald en de eerste basisschool in de gemeente Leerdam.

De uitreiking vind plaats in het bijzijn van de (verkeers-)docenten, leerlingen, politie, verkeersouders en geïnteresseerden. Speciaal voor deze feestelijke middag was er een fietsparcours voor enkele leerlingen, de directeur en de wethouder.

Verkeerseducatie

School op Seef (www.schoolopseef.nl) is het regionale praktische verkeerseducatieprogramma waaraan de gemeente Leerdam meedoet. En waarbij iedereen een steentje kan bijdragen aan een verkeersveilige regio en 0 verkeersslachtoffers. Het programma is ontwikkeld door het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid (ROV) Zuid-Holland, in samenwerking met de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden en de gemeente Leerdam

Meer berichten
Shopbox