Teus Meijdam krijgt bloemen van bestuursvoorzitter Caroline Schouten, omringd door de fractievoorzitters. Hans van de Berg ontbreekt op de foto en wordt vervangen door Henk Heijltjes.
Teus Meijdam krijgt bloemen van bestuursvoorzitter Caroline Schouten, omringd door de fractievoorzitters. Hans van de Berg ontbreekt op de foto en wordt vervangen door Henk Heijltjes.

Teus Meijdam lijssttrekker VHL Lokaal

LEERDAM - Teus Meijdam is gekozen tot lijsttrekker van de lokale partij VHL Lokaal voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november in de nieuwe gemeente VijfHeerenLanden.

Op de ledenvergadering van 28 maart werd Meijdam voorgedragen door het bestuur van VHL Lokaal en door de leden gekozen. Meijdam vindt het een eer om de eerste lijsttrekker van deze grote partij te zijn. Hij gaat vol enthousiasme de uitdaging aan om de kar te trekken. 'Gelukkig kan ik rekenen op de steun van de drie fractievoorzitters Harry van Tilburg, Wim van Dijk en Hans van de Berg', aldus de kersverse lijsttrekker. 'Ik heb er zin in om met deze drie mannen door de gemeente te trekken en kennis te maken met zoveel mogelijk inwoners.'

Teus Meijdam is zijn politieke carrière begonnen bij Leerdam 2000. Als voorbereiding op de gemeentelijke herindeling is deze partij van naam gewijzigd: VHL Lokaal. VKG Zederik en Lokaal Alert Vianen hebben zich aangesloten bij VHL Lokaal, waarna deze mag rekenen op een zeer sterke achterban. VHL Lokaal gezamenlijk heeft 12 van de 51 zetels en wordt lijst 1 op de kieslijst. In aanloop naar de verkiezingen maakt VHL Lokaal haar volledige verkiezingsprogramma bekend.

Ruimtelijke ordening

Sinds 2014 is Meijdam wethouder Ruimtelijke ordening. Ook Wijk- en buurtbeheer en Burgerparticipatie vallen onder zijn takenpakket. Meijdam werkt graag met de burgers samen om tot mooie projecten te komen. De Watertoren is hier een mooi voorbeeld van..

Teus Meijdam krijgt bloemen van de bestuursvoorzitter Caroline Schouten. Omringd door de fractievoorzitters. Hans van de Berg is wegens ziekte afwezig en wordt vervangen door Henk Heijltjes.

Meer berichten
Shopbox