Logo extranieuwsleerdam.nl


De uitslag van de petitie omvat een namenlijst, adressen en handtekeningen van mensen die schriftelijk bezwaar maken tegen de komst van een grote supermarkt (Nettorama).
De uitslag van de petitie omvat een namenlijst, adressen en handtekeningen van mensen die schriftelijk bezwaar maken tegen de komst van een grote supermarkt (Nettorama).

Petitie: 30 omwonenden maken bezwaar tegen komst Nettorama

LEERDAM - Petra en Hein van Koelen en Jos kool,  allen woonachtig aan de Meent, boden donderdag de uitslag van hun petitie, over de mogelijke vestiging van een grote supermarkt op het Dokter Reilinghplein, aan de leden van de Leerdamse gemeenteraad en het college van B&W aan. Dat gebeurde bij het begin van de gemeenteraadsvergadering. Ook maakten de bezwaarmakers gebruik van het inspreekrecht om hun argumenten nogmaals onder de aandacht te brengen.

De uitslag van de petitie omvat een namenlijst, adressen en handtekeningen van mensen die schriftelijk bezwaar maken tegen de komst van een grote supermarkt (Nettorama), als reactie op de petitie die twee weken geleden onder omwonenden werd verspreid.

"Wij tellen 30 namen", aldus Kool en Petra en Hein van Koelen. "De meeste bezwaarmakers wonen in de Meent, de Vrijheidsstraat en aan de Stationsweg. Deze mensen verzoeken de gemeenteraad en B&W om op het voornemen terug te komen en het pand van de Rabobank een andere bestemming te geven."

Brief aan Nettorama

"Met hetzelfde verzoek hebben wij ons in een brief gericht tot de directie van Nettorama, waarin we ons afvroegen hoe Nettorama met verhuizing naar het Dokter Reilinghplein erop vooruit denkt te gaan met een zeer beperkt aantal parkeerplaatsen. Voor de nog te bouwen 17 woningen boven het Rabokantoor worden namelijk 1,5 parkeerplaats per huis in de nabijheid meeverkocht. Bovendien wil Nettorama op deze locatie bijbouwen aan de achterzijde."


 

Meer berichten
Shopbox