Logo extranieuwsleerdam.nl


Vermaak was er genoeg, ook voor de kinderen.
Vermaak was er genoeg, ook voor de kinderen. (Foto: Liesbeth Kaldenberg)

24ste Landgoedfair gezellig druk

BEESD - Afgelopen week vond de 24ste Landgoedfair plaats op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. De weken voorafgaande aan de fair waren spannend. Het weer speelde daarbij een grote rol. Door de warmte liep de voorverkoop achter op voorgaande jaren. Maar terwijl de temperatuur daalde, steeg het enthousiasme van de trouwe bezoeker. Met uiteindelijk 25.300 bezoekers is het evenement geslaagd.

Het thema van dit jaar was 'traditie en toekomst' en traditiegetrouw werd het landgoed gevuld met inspirerende standhouders, vrolijke gasten en trotse medewerkers. De toekomst werd belicht met de drone, die sushi en landgoedsapjes bezorgde op een terras bij de demonstratiering. Bovendien was de catering van de Landgoedfair dit jaar geheel biologisch.

Toekomst

Het landgoed kijkt uit naar volgend jaar. De 25ste Landgoedfair vindt plaats van 21 tot en met 25 augustus 2019. Een jubileumjaar dat uitgebreid gevierd gaat worden. Vernieuwing in de opzet en het aanbod, maar ook in de verschillende samenwerkingen zullen er zeker zijn. Daarnaast zullen de vertrouwde ingrediënten niet veranderen en blijft Heerlijkheid Mariënwaerdt doen waar ze groot in is; het delen van 'klein' geluk.

Meer berichten
Shopbox