Logo extranieuwsleerdam.nl


Een van de eerste exemplaren werd donderdagavond aangeboden aan burgemeester Wim Groeneweg van Vianen. Eigen foto
Een van de eerste exemplaren werd donderdagavond aangeboden aan burgemeester Wim Groeneweg van Vianen. Eigen foto

ChristenUnie Vijfheerenlanden komt met magazine

VIJFHEERENLANDEN - De kracht van samen. Dat is de titel van het magazine dat ChristenUnie Vijfheerenlanden in de aanloop naar de herindelingsverkiezingen lanceert. Lijsttrekker Tirtsa Kamstra: "Ik ben trots als ik door dit mooie magazine heen blader en zie wat een mooie mensen wij in onze gemeente hebben. Mensen die zich op allerlei manieren inzetten en hun steentje bijdragen."

Op 1 januari worden de gemeenten Leerdam, Vianen en Zederik samen de gemeente Vijfheerenlanden. Een gemeente die in totaal vijftien dorpen en steden gaat tellen. Of het nu over Ameide of Zijderveld, over Vianen of Kedichem gaat; ze zijn allemaal anders en hebben een eigen identiteit. Juist de eigenheid en de identiteit zorgen dat je je ergens thuis voelt en erbij wilt horen. In dit magazine vertellen mensen van binnen en buiten de ChristenUnie hoe zij hun eigen omgeving een beetje beter willen maken.

Toegankelijk geschreven

"Dit magazine laat op een laagdrempelige manier zien wat ons motiveert om in de lokale politiek actief te zijn",  legt Kamstra uit. "Het is toegankelijk geschreven en makkelijk leesbaar. En we gaan graag over deze verhalen met u in gesprek. We gaan ons vol energie inzetten om van Vijfheerenlanden een plek te maken waar iedereen meetelt en meedoet."

10.000 stuks

Een van de eerste exemplaren werd donderdagavond aangeboden aan burgemeester Wim Groeneweg van Vianen. Het magazine wordt in een oplage van 10.000 stuks huis-aan-huis verspreid in de Vijfheerenlanden.

Liever digitaal lezen? Kijk dan op de website: www.vijfheerenlanden.christenunie.nl.

Meer berichten
Shopbox