Logo extranieuwsleerdam.nl


Sinds 1878 worden er bij Royal Leerdam Crystal op ambachtelijke wijze prachtige kunst- en sierobjecten vervaardigd.
Sinds 1878 worden er bij Royal Leerdam Crystal op ambachtelijke wijze prachtige kunst- en sierobjecten vervaardigd.

Royal Leerdam Crystal onderzoekt verhuizing naar centrum Leerdam

LEERDAM - Royal Leerdam Crystal onderzoekt huisvesting in het centrum van Leerdam. Een mogelijke nieuwe locatie voor de glasstudio en De Kristalwinkel is Hoogstraat 49-51-53, bekend als het voormalig Blokkerpand. De plannen voor de nieuwe huisvesting zijn nog in een pril stadium. Zodra er meer bekend is,  wordt - samen met de gemeente Leerdam - een informatieavond voor omwonenden en belangstellenden gehouden.

Sinds 1878 worden er bij Royal Leerdam Crystal op ambachtelijke wijze prachtige kunst- en sierobjecten vervaardigd. De reputatie van de glas- en kristalstudio wordt internationaal gevestigd door beroemde ontwerpers zoals Berlage, Lloyd Wright en Andries Copier. Vandaag de dag wordt gewerkt met moderne kunstenaars en ontwerpers zoals Marcel Wanders, Ans Markus, Frank Tjepkema en Piet Hein Eek. Meesterglasblazers staan garant voor de uitzonderlijke kwaliteit van de objecten.

Beursgenoteerd

Royal Leerdam Crystal is onderdeel van de Royal Delft Group, bekend als een van de oudste beursgenoteerde ondernemingen in Amsterdam onder de naam N.V. Koninklijke Porceleyne Fles.

Meer berichten
Shopbox